10 april 2014

Themamiddag voor Dibevo-dierenpensions in Heusden

Dierenpension en trimsalon Annemiek

Dibevo-lid en eigenaar van een dierenpension? Kom dan naar de speciale themamiddag voor dierenpensions op woensdag 11 juni. Dit jaar zijn we te gast bij Dierenpension Annemiek, een naam die misschien wel een belletje doet rinkelen. Dat kan kloppen, want in het Dibevo-Vakblad Katten bij Dierenpension Annemiekvan februari 2014 staat een uitgebreid interview met eigenaar Annemiek Musters.

De themamiddagen voor dierenpensions staan bekend als leuk, inspirerend én informatief. Zoals altijd sluiten we de dag af met een gezellig samenzijn zodat je nog even kunt bijpraten met collega-pensionhouders.

Programma

12.30 - 13.15 uur Ontvangst met broodjes
13.15 - 13.45 uur Welkomstwoord van Dibevo-voorzitter Joost de Jongh en Dierenpension Annemiek
13.45 - 14.45 uur Bezichtiging dierenpension
14.45 - 15.00 uur Korte koffie/theepauze
15.00 - 16.00 uur Lezing van hondencoach Jeroen Oomen
16.00 - 17.00 uur Gezellig samenzijn onder het genot van een drankje

Lezing hondencoach Jeroen Oomen

Jeroen Oomen zit, zoals hij zelf zegt, al ‘26 jaar in de honden’, maar profileert zich daarnaast ook als ‘mensencoach’. In zijn lezing voor dierenpensionhouders gaat Jeroen Oomenhij dieper in op het leren werken met doelstellingen; enorm belangrijk voor iedereen die een bedrijf runt.

De doelstelling waar hij deze middag op toespitst is het herkennen of onderkennen van probleemgedrag bij honden. Volgens Oomen draait het eigenlijk steeds om de vragen:
• wat wil je bereiken?
• wat heb je nodig?
• wat houdt je tegen?
• welke stappen moet je nemen?

Locatie

Dierenpension & Trimsalon Annemiek
Polderweg 3
5256 PT Heusden
www.dierenpensionannemiek.nl