Dibevo-Vakbeurs 2014

Dibevo-Vakbeurs op 5 t/m 7 oktober in Gorinchem

Leren, durven, doen! Dat is het thema van de komende Dibevo-Vakbeurs 2014 in Gorinchem. De belangrijkste Nederlandse vakbeurs voor professionals in de huisdierenbranche vindt plaats op 5, 6  en 7 oktober 2014.

Gebraden eend

Langzaam maar zeker klimt ons land uit het economische dal. Dat is een mooi vooruitzicht, maar ook in 2014 zal elke bedrijfsactiviteit rendement op moeten leveren. Die simpele en tegelijkertijd uitdagende ondernemersregel vormt dit jaar de kern van de Dibevo-Vakbeurs. In China hebben ze daar een mooi spreekwoord voor: Een boer moet heel lang met zijn mond open op een heuvel staan, voordat er een gebraden eend in vliegt. Ofwel: zonder daadkracht gebeurt er niets. Als je daar de woorden ‘vakkennis’ en ‘lef’ aan toevoegt, kom je als vanzelf uit bij het beursthema van 2014: Leren, durven, doen!

Sfeerimpressie

Wil je nog even terugblikken op de vorige Dibevo-Vakbeurs? Bekijk dan de sfeerimpressie van de beurs van 2013. Klik op de afbeelding om de presentatie te starten.

Foto-impressie Dibevo-vakbeurs 2013
Alle foto’s zijn © Norbert Waalboer Fotografie.

Reacties

Zowel exposanten als bezoekers van de Dibevo-Vakbeurs 2013 Twitterden en Facebookten er vrolijk op los. Hieronder vind je greep uit de reacties.

@Dibevo wat een top beurs was het! Leuke nieuwe contacten opgedaan en prima beurs aanbiedingen! En onze complimenten voor de verzorging. Vandaag op de beurs @Dibevo veel mooie nieuwe dingen gezien. Wij kunnen niet wachten tot we open gaan! Moest me echt inhouden met inkopen bij de beurs van #dibevo. Wat een goed ingevulde en drukbezochte beurs. Leuke en nieuwe dingen gekocht.
@Dibevo was leuk en leerzaam!! Had nog wel langer mogen duren!! Met het Dier & Ding team vandaag naar de Dibevo beurs geweest was leerzaam,leuk en gezellig! Leuke Aquarium ideeën en vissen gezien op dibevo vakbeurs goudaal en de keizertetra blue.
Leuk shoppen voor onze afdeling #dierenbenodigdheden bij # dibevo. Mooie beurs. Heerlijk dagje Dibevo beurs gehad! Nu eens uitzoeken wat ik aan nieuwe dingen ga bestellen. @Dibevo geweldig leuke dag gehad op de Dibevo beurs in Gorinchem! Top verzorging en organisatie
Het was weer super leuk en verfrissend, nou ja niet letterlijk want het was bloedheet daar. Maar wederom petje af.... Het was weer een leuke beurs eigenlijk zoals alle voorgaande jaren. Volgend jaar graag zoeken naar een plek wat centraler in het land Vandaag naar de Dibevo vakbeurs geweest. diverse mooie en nieuwe dingen gezien. Onder andere voor het wandelen in de donkere dagen
Geen baanbrekende nieuwe dingen maar wel weer leuke ideeën opgedaan. @Dibevo ja zeker gevonden :-) de beurs was geweldig!! @Dibevo was gister erg gezellig en weer lekker allemaal ;-)  succes met de laatste dag...
#dibevo13 eerste dag was een groot succes! Nog nooit zo veel nieuwe klanten op 1 dag erbij, wij zijn benieuwd naar morgen :-) Dag 2 Dibevo was weer een superdag! leuke gesprekken, met bestaande klanten en met nieuwe klanten :) leuke dag, #tevreden Thuis na een geslaagde editie 2013 van de Dibevo vakbeurs, de mijlpaal van 200 verkooppunten is gepasseerd !!!!
Ruim 40 nieuwe dealers op de @Dibevo beurs. Verras je klant! Het is ons gelukt! Dibevobeurs 2013 nu al een groot succes wat zal het na vandaag wel niet zijn Dibevo bedankt! Vandaag de 3e en laatste dag van de #dibevo13 alweer, wordt vast weer zo gezellig #leukemensen #mooiebeurs
Looking forward to another great day at the Dibevo trade show .. Wat een topdag vandaag #dibevo13 !! @Dibevo Het is weer geweldig verzorgd! Bedankt!!